Duvel Moortgat opent bier ervaring - Antwerpen

08-09-2015

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie zijn hoekstenen van de geschiedenis van familiebedrijf Duvel Moortgat. Respect voor kwaliteit en de kenmerkende aspecten van de brouwerijhandel zijn al meer dan vier generaties erfelijke eigenschappen. Duvel, als paradepaardje, maar steeds duidelijker ook LaChouffe, Vedett, Liefmans, De Koninck, Maredsous en de bieren van de Amerikaanse brouwerij Ommegang. Aan het begin van 2014 werd dit knappe assortiment verder uitgebreid met de speciale bieren van Boulevard Brewing Company in Kansas City en recenter de samenwerking met de Firestone Walker Brewing Company uit Paso Robles, CA, VS.

  

Duwel Moortgat Antwerp FIB Beer Systems

 

Klassiek, een deel van Antwerpen, op dezelfde manier als de haven, de dierentuin, diamanten en mode. Amberbier van hoge gisting met een sterke smaak en een fluwelig aroma. Gemaakt met Saaz-hop en 100% pure mout, zonder toevoeging van maïs of andere brouwende suikers. Zowel een dorstlesser als een degustatiebier. De beste manier om dit kwaliteitsbier te drinken is van het typische 'Bollekes-glas'.

Brouwerij De Koninck ligt in het centrum van Antwerpen, een gebied met een rijke brouwgeschiedenis. Vraag iemand uit Antwerpen om de stad te beschrijven en je zult ongetwijfeld horen: de Schelde, de dierentuin, de kathedraal en ... 'een Bolleke Koninck'. Weinig gevestigde bedrijven in Antwerpen hebben zo'n onbetwistbare band en rijke traditie met de stad als Brouwerij De Koninck. Een nauwe samenwerking tussen FIB Beer Systems en Duvel - De Koninck resulteerde in een nieuw spectaculair project waarbij bier centraal staat. Probeer een 'Bolleke' en oordeel zelf.

 

Duwel Moortgat Antwerp FIB Beertank

 

Heeft u vragen met betrekking tot dit artikel of bent u benieuwd wat FIB Beer Systems voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

 

 

Terug naar overzicht