FIB Tankbier nu ook verkrijgbaar in Bogotá, Colombia

10-03-2016

In het populairste uitgaancentrum in Bogota, is na een uitbreiding van een aantal maanden, het spectaculaire café, restaurant en club “La Cervecaria” geopend. Op 2500 meter boven de zeespiegel is dit niet alleen het ‘hoogste’ café met tankbier, maar ook het eerste café in Zuid Amerika met zichtbaar geplaatst tankbier. De installatie is geleverd en gemonteerd door de mensen van FIB Beer Systems.

 

Cafe Bogota Colombia FIB Beersystems

 

Het concept in Bogotá is geïnspireerd door de traditionele Liverpool pub en biedt de beste keus aan bier aan de tap of in de fles in een omgeving die de combinatie van plechtigheid en glamour van Engeland typeert.

La Cerveceria bestaat uit drie verdiepingen en is gelegen in de meest exclusieve uitgaanswijk in Bogotá, Zona T en Usaquén. Het is de ideale ontmoetingsplaats voor een breed publiek dat wil genieten van een uniek café, dat soms doet denken aan een typisch Britse fabriek; met gedecoreerde plafonds, massief houten tafels en typisch Engelse memorabilia. In de pub kunt u genieten van vers getapt pils, koud en vers van de brouwerij. 
Een genot voor de zintuigen.

 

FIB Tankbier Bogota Colombia

 

Heeft u vragen met betrekking tot dit artikel of bent u benieuwd wat FIB Beer Systems voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

 

 

Terug naar overzicht