FIB Tankbier nummer 20.000!

11-09-2016

Onlangs heeft FIB Beer Systems de 20.000e biertank geplaatst! Een mijlpaal.

 

De tankbier installaties van FIB Beer Systems hebben sinds eind 70-er jaren een ware evolutie ondergaan. Van een verticale biertank met sproeibol naar het huidige ontwerp met het doorzichtige mangat, de gebogen arm en de bekende inliner. Deze biertank is nu al tientallen jaren het handelsmerk van FIB Beer Systems. FIB Beer Systems is meer dan 30 jaar gespecialiseerd in bier systemen; complete systeemverzorging van de brouwerij tot in het glas. Het bierconcept van FIB Beer Systems voldoet aan de hoogste sanitaire en hygiënische eisen door de integratie van koeltechniek en tankopslag. In de gehele keten wordt het bier met de hoogst mogelijke kwaliteit gedistribueerd en opgeslagen.

 

De reeks tanks is de afgelopen jaren uitgebreid met de meest gangbare volumes van 2,5hl,  5hl en 10hl, horizontaal of verticaal geplaatst en ook verkrijgbaar in een geïsoleerde versie.

 

Taveerne Rabenhaupt FIB Tankbier 20.000

 

Biertank nummer 20.000 is inmiddels geplaatst bij Taveerne Rabenhaupt. Een bijzondere locatie. Rabenhaupt is de enige taveerne in Groningen waar je zelf je Heineken bier kunt tappen aan tafel en lekker kip kunt kluiven! Het café is elke dag geopend vanaf 10 uur ’s ochtends en naast een glas vers getapt Heineken bier kun je ook genieten van heerlijke kipgerechten, zoals kipbitterballen, geroosterde kippenpoten en natuurlijk de kip van ’t spit. Er wordt uitsluitend Polderhoen geserveerd. Een 100% biologische scharrelkip uit Nederland.

 

Zoek je een leuke plek om gezellig met je vrienden, collega’s of familie te borrelen? Reserveer dan bij Rabenhaupt een taptafel en kijk naar de 20.000e FIB biertank achter glas.

 

Taveerne Rabenhaupt FIB Tankbier

 

Heeft u vragen met betrekking tot dit artikel of bent u benieuwd wat FIB Beer Systems voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

 

 

Terug naar overzicht