Nu ook Tankbier bij Café Bar le Duc in ‘s-Hertogenbosch

14-12-2016

In het bruin Café Bar le Duc kun je genieten van alles wat Brabant te bieden heeft; gezelligheid, lekker eten en drinken en een echte Bourgondische sfeer. Het café is gelegen in de Uilenburg, de oudste wijk van ‘s-Hertogenbosch. Deze meer dan 800 jaar oude stad staat altijd bol van de evenementen.

 

Sinds 1999 worden de bieren (genaamd ’t Kolleke) gebrouwen in het naastgelegen pand aan de Kruisstraat. Er worden nu zes bieren door het jaar heen en twee bieren die seizoensgebonden zijn gebrouwen. Deze zijn allen van de tap verkrijgbaar in het café, daarbij ook op de fles en/of als geschenkverpakking te koop in de brouwerij of bij diverse slijterijen en winkels in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

 

FIB beer Systems heeft de brouwerij voorzien van opslagtanks voor vers bier, geplaatst achter het mooie brouwhuis.

Bent u met een gezelschap tussen de 5 en 10 personen en wilt u graag de brouwerij bezoeken, dan kunt u een rondleiding boeken. De rondleiding bestaat uit een uitleg over het brouwen van bier inclusief het proeven van twee bieren.

 

Café Bar le Duc ‘s-Hertogenbosch FIB Tankbier

 

Heeft u vragen met betrekking tot dit artikel of bent u benieuwd wat FIB Beer Systems voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

 

 

Terug naar overzicht