La Galiciana – Santiago de Compostela – Een heerlijke ervaring

27-09-2018

La Galiciana, een ruimte die de gastronomie in Santiago de Compostela belooft te veranderen. Met Estrella Galicia bier en andere ambachtelijke bieren uit haar assortiment en 16 restaurants uit alle hoeken van de wereld? Het is watertanden. Je krijgt meteen trek in eten en drinken.
 
Na iets meer dan een jaar voorbereiding opent La Galiciana haar deuren. Met twee verdiepingen en ongeveer 1.200 vierkante meter, is de ruimte ingericht met een spectaculair interieurontwerp. Esthetiek met een industriële penseel.
De bovenste verdieping is ontworpen voor vergaderingen en gesprekken. De begane grond is meer intiem. De lange tafels in het midden, bieden plaats om te genieten van de gastronomische ervaring. De ruimte is compleet met een klein podium, gereserveerd voor concerten. De zes verticale tanks van FIB Beer Systems, met een uniek ontwerp van Estrella Galicia, zijn halverwege de verdiepingen op een steiger geplaatst om de ambiance compleet te maken.

 

Hijos de rivero FIB Tankbeer

 

La Galiciana heeft een variëteit die voldoet aan alle culinaire wensen van vandaag te dag. Zestien locaties, variërend van veganistisch eten, sushi en het typisch Galicische product, tot de verkoop van vers ijs. Combineer de Italiaanse keuken, een omelet of Galicische desserts met een Estrella Galicia-bier uit de centrale bar.
Het is in het algemeen een andere manier om Galicië te begrijpen. Kortom, de lokale bevolking en bezoekers hebben gewacht op zo'n locatie in Santiago de Compostela. En nu het bestaat, hoef je het alleen maar te ontdekken. En geniet ervan, natuurlijk!

 

Hijos de rivero FIB Tankbeer

 

Hijos de rivero FIB Tankbeer

 

 

 

 

Terug naar overzicht