Eten en drinken bij Eve Tilburg

19-05-2018

Centraal in de Tilburgse Spoorzone staat de monumentale Polygonale Loods, het thuis van EVE. EVE staat voor Eten Voor Eten, een deel van de opbrengst van EVE wordt gedoneerd aan het World Food Programme met als doel jaarlijks minimaal 100.000 maaltijden te doneren. Naast eten en drinken biedt EVE volop mogelijkheden voor ontmoeten, vergaderen en bijzondere events.

 

Op de tap: Swinckels bier, een volmout pilsener gebrouwen bij Bavaria in Lieshout. Swinckels’ wordt gebrouwen met een blend van Cascade hop uit de Amerikaanse Yakima-vallei en de Polaris hop uit de Hallertau regio in Duitsland. Deze hoppen geven Swinckels’ zijn unieke karakter, te omschrijven als licht kruidig en fruitig met een verfijnde bitter, afsluitend met een mooie, zachte afronding. De combinatie van een unieke blend van hopsoorten, mineraalwater uit eigen bron en speciaal geselecteerd gerstemout uit eigen mouterij creëert een unieke smaak en geeft Swinckels’ zijn onderscheidende, complexe en verfrissende karakter

 

FIB Beer Systems heeft de verticale geïsoleerde tanks geleverd. De tanks zijn in het zicht geplaatst en houden het Swinckels bier in perfecte verse conditie.

 

Reserveren bij EVE kan via deze link.

 

Eve Tilburg restaurant Tankbier

 

Eve Tilburg restaurant Tankbier

 

Heeft u vragen met betrekking tot dit artikel of bent u benieuwd wat FIB Beer Systems voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

 

 

Terug naar overzicht