Installatie en service

Tankbier installatie

De tankbier installatie van FIB Beer Systems is een totaalconcept. Een installatie bestaat uit minimaal twee biertanks, een koelsysteem, een luchtcompressor en leidingwerk tot aan de tap. De temperatuur en de kwaliteit van het bier blijven constant.

 

De bierbeleveringswagens (ook een FIB Beer Systems product) leveren het koude bier. Er kan meteen heerlijk gekoeld bier worden getapt.

 

Kelderbier installatie FIB Beer Systems

 

De liner in de biertank  

Bij tankbier is geen CO2 nodig. Het bier wordt opgeslagen in zogenaamde "liners", een bag-in-tank system. Volledig afgesloten van zuurstof. De luchtcompressor drukt het bier van de tank naar de tap. Dit is milieuvriendelijk, kostenbesparend en voorkomt onveilige situaties. Alle soorten liners en bijpassende insteekbochten zijn mogelijk.

 

 

Levering

FIB Beer Systems levert tankbier installaties met eigen transport. Een tankbier installatie kan binnen een week worden geïnstalleerd. Onze monteurs vertrekken pas nadat het eerste koude biertje is getapt.

Samen met onze internationale partners leveren wij tankbier installaties over de hele wereld. Met meer dan 20.000 geïnstalleerde biertanks over de hele wereld, kunt u FIB Beer Systems overal tegenkomen.

 

Service en onderhoud

FIB Beer Systems beschikt over een team van installatie en onderhoudsmonteurs.

Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar op 058 294 59 45.

 

fibbeersystems vrachtwagen