Persbericht: FIB Beer Systems zelfstandig

Het bedrijfsonderdeel biersystemen van FIB Industries zal per 1 januari 2019 als zelfstandige werkmaatschappij binnen de Andus Group verdergaan onder de naam FIB Beer Systems BV.

Al sinds begin jaren tachtig heeft FIB Industries een bedrijfsonderdeel, dat zich toelegt op het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van biersystemen voor de brouwerijen, de horeca en de evenementenindustrie.
Niet alleen is de klantenkring sindsdien nationaal en internationaal sterk gegroeid, ook heeft de markt van bier in de afgelopen jaren grote veranderingen doorgemaakt. Om de wereldwijde groei en de eigen identiteit flexibel en snel verder uit te kunnen bouwen, is besloten deze afdeling van FIB Industries te verzelfstandigen. FIB Beer Systems kan als zelfstandige onderneming beter en sneller op de veranderende en groeiende internationale markt inspelen en dankzij een eigen identiteit haar strategie en focus verder uitrollen.

FIB Industries zal zich in de toekomst blijven richten op hoogwaardige apparatenbouw voor de industrie. Beide bedrijven - gevestigd in Leeuwarden - zijn onderdeel van de Andus Group. Deze groep vertegenwoordigt 13 gezonde en zeer ervaren ondernemingen, die ieder zelfstandig op de industriële markt in verschillende marktsegmenten actief zijn.

 

Het huidige management en de Ondernemingsraad van FIB Industries hebben inmiddels positief gereageerd.

 

fib beer systems

 

fib beer systems

 

 

Terug naar overzicht