In de media: FIB Beer Systems op Hausmesse 2024

FIB Beer Systems heeft op de Hausmesse 2024 - beurs van de Vereniging van Drankendispensers 2024 een nieuwe, milieuvriendelijke oplossing voor het uitschenken van bier gepresenteerd. Deze innovatieve technologie biedt een lichter en duurzamer alternatief voor traditionele systemen, wat zowel het milieu als de gebruiksvriendelijkheid ten goede komt.

Het artikel, geschreven door de Fachverband Getränkeschankanlagen, beschrijft de voordelen en technische details van deze nieuwe ontwikkeling.

De conclusie:"Biertanks zijn een systeem met duidelijk toekomstpotentieel! Met zijn tankbiersysteem brengt fabrikant FIB Systems een product op de markt met een groot toekomstpotentieel dat het tekort aan geschoolde arbeidskrachten kan verlichten, winstpotentieel biedt voor restauranthouders en punten kan scoren op het gebied van duurzaamheid".

Het volledige artikel kan je op hun website lezen: 
https://news.fachverband-getraenkeschankanlagen.de/hausmesse-aussteller-2024-fib-beer-systems-praesentierte-leichte-und-umweltfreundliche-loesung-fuer-den-bierausschank/

 

 

 

Terug naar overzicht